onsdag 1 oktober 2014

Det rullar på..

.. Eller ja gör de det verkligen?! Shit asså de är så mycket info som ska in i huvudet på en gång o snabbt läras! På fredag em ska vi få testa på att ta de första samtalen. Om ja är nervös? Nädå inte ett dugg. (Stor fet lögn!haha)
Men men bara att göra det o hoppas att det går bra o blir rätt ;) men före det så är det iaf 1 o en halv dag kvar med mer info o övningshäften. 
Ja så mycket mer än jobb blir det inte om dagarna här just nu. Är hemma straxt efter 17 så då är de bara att laga mat, mysa med barnen o sen natta dom. Sen sjunker man själv ned i soffan en liten stund innan de är dags att natta sig själv. Men samtidigt är det såååå härligt att äntligen få jobba igen! :) 

I lördags va jag ju även ut med tjejerna i Örebro, hade en sjukt rolig kväll! Tack för de fin fina sällskapet flickor o tack Emelie för att du ställde upp o tog de små över natten :) 

Nu laddar vi för Big Brother här Noren o jag, ost o kex ska vi ha till de med :) 
J ska iväg o jobba natten han.

Så mycket bilder blir det ju inte heller tagna längre..  Men här är en på Loke som vill hjälpa mamma med att få på fejset ;) de gäller att konsertera sig för bästa resultat... Hihi
Sen fick jag denna bilden skickad till mig igår morse på barnen som hade fått en koja i Lokes säng. Där satt de med sina plattor i ca 1 timme! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar